Un any més, Figueres es prepara per gaudir de les festes nadalenques amb un ampli programa d’activitats de Nadal per a tota la família!

 

Activitats de Nadal

 

Mercat de Nadal de Figueres

Si passegeu per la Rambla de Figueres trobareu les típiques casetes de fusta amb una gran varietat de productes com pessebres, avets, torrons, tions, caganers… A més dels objectes nadalencs, també trobareu tota mena de productes alimentaris per gaudir del millor a la vostra taula aquest Nadal.

I com és habitual, trobareu una gran varietat d’activitats amb tallers infantils de maquillatge, de costura i altres creacions manuals com les figures nadalenques. No us perdeu les Nadales i cançons d’hivern amb el XMAS Party!

 

Nadalí, visites guiades

 

Coneixes Nadalí? Descobreix l’enllumenat figuerenc inspirat en les felicitacions nadalenques de Salvador Dalí. Les visites de l’enllumenat són guiades i gratuïtes! Només cal que facis la teva inscripció per participar en aquest enllaç.

 

Gran cavalcada de Reis 2019 a Figueres

 

La cavalcada de Reis de Figueres és un dels moments més esperats per als més menuts! Entre els dies 3 i 4 de gener els nens i nenes de Figueres podran deixar la seva carta als Reis a la porxada de l’Ajuntament. 

I esperant el dia 5 de gener de 2020 a les 19.00 h de la tarda, començarà la cavalcada de Reis amb més de 300 figurants que faran el seu recorregut començant per la plaça Creu de la Mà passant per la plaça Catalunya, la plaça del Gra i la Rambla de Figueres.

Esperem que gaudiu molt de les activitats de Nadal a Figueres! Bon Nadal i bona entrada d’any!