Tens una propietat a l’Alt Empordà i vols posar-la en venda? Confia en un professional immobiliari per que t’acompanyi en totes les etapes del procés de compravenda de forma efectiva, des d’anunciar l’immoble i mostrar-lo, fins a negociar el preu final de venda. A continuació et mostrem quins són els avantatges de posar a la venda la teva propietat en mans d’una agència immobiliària.

 

Avantatges de vendre el teu habitatge amb una agència immobiliària

 

La compravenda d’un habitatge és una tasca que requereix un coneixement profund del mercat immobiliari i de l’aplicació de les eines de màrqueting més adients per atraure compradors. Per tant, una agència immobiliària sabrà com anunciar la teva propietat per aconseguir una venda eficaç i amb rapidesa, ja que no sempre n’hi ha prou en posar un cartell a la barana del balcó. És imprescindible comptar amb els coneixements especialitzats d’un API per que realitzi una descripció encertada del teu habitatge i inclogui fotografies de qualitat. A més, l’agent immobiliari sabrà escollir bé on anunciar la propietat i filtrar a les persones interessades a veure-la.

Un altre dels avantatges és l’ampli coneixement que disposa sobre la zona o població on es situa l’habitatge. Per tant, el professional sabrà respondre amb precisió a les qüestions més essencials de la zona per a informar el comprador sobre qualsevol dubte.

Quan finalment arribi el moment de la compravenda, t’ajudarà a realitzar tots els tràmits burocràtics que necessitis per a completar el procés de manera efectiva, des de parlar amb el banc per saldar un préstec hipotecari, parlar amb la notaria, o revisar els càrrecs de subministrament d’aigua, llum o gas.

Estàs buscant una agència immobiliària que compleixi tots els requisits exposats? No ho dubtis i contacta amb Catalana d’Habitatges! Gràcies a la nostra experiència i compromís establim relacions sòlides amb els nostres clients que ens permet aconseguir els millors resultats possibles. L’èxit del nostre client és el nostre èxit!