Vendre una propietat pot ser un procés complex, per la qual cosa sempre és beneficiós comptar amb l’experiència d’un assessor immobiliari al teu costat que sàpiga guiar-te a cada pas. En aquest article t’expliquem per què és important disposar d’assessorament immobiliari per a vendre el teu habitatge i quins avantatges comporta.

Què és l’assessorament immobiliari professional?

Vendre un habitatge necessita temps i coneixements del sector. A causa de l’àmplia oferta immobiliària, als compradors sovint els resulta difícil dedicar prou temps a examinar tots els factors que determinin la propietat que cerquen. Per això, cada cop és més necessari comptar amb l’assessorament de professionals del sector immobiliari per adquirir l’habitatge desitjat.

Un assessor immobiliari dona suport als clients durant tot el procés de compra o venda d’una propietat. No només proporciona assessorament expert, sinó que també actua com a mediador durant les negociacions per garantir que tots els implicats en la transacció hi surtin guanyant, sigui el comprador o el venedor.

Altres avantatges de comptar amb assessorament immobiliari per a la compravenda d’un habitatge són:

Pel comprador, l’expert immobiliari pot ajudar a simplificar el procés de finançament, posant-lo en contacte amb diverses entitats financeres i gestionant els préstecs hipotecaris garantint que obté un finançament adequat i competitiu.

Pel venedor, l’expert immobiliari ajuda a gestionar la venda de la propietat fins a la seva formalització davant Notari, donant una major seguretat jurídica a la transacció.

En definitiva, l’assessorament immobiliari d’un expert t’ajudarà en la taxació de l’habitatge per aconseguir una valoració de mercat.

A Catalana d’Habitatges disposem d’un equip agents immobiliaris altament qualificats per a donar el millor servei als nostres clients i defensar els seus interessos. El nostre objectiu és acompanyar-te durant tot el procés de compravenda amb les millors garanties.