Àtic en zona centre de Figueres amb 2 habitacions, una gran sala d’estar, 1 bany i una gran terrassa amb vistes a la ciutat.

L’habitatge té 64 m2 construïts, amb una terrassa espectacular de 175 m2. Disposa d’una amplia sala d’estar amb sortida a la terrassa i un gran porxo cobert, amb tancaments d’alumini, que dóna molta lluminositat a l’habitatge.

L’àtic està completament moblat i equipat. Disposa d’aire condicionat i calefacció de gas.

Característiques

  • Reconvertit en 1 dormitori
  • Aire condicionat / Bomba calor
  • Ascensor
  • Terrassa de 175 m2
  • Calefacció de gas
  • Moblat i Equipat
  • Certificat d’eficiència energètica: E

Preu venda 155.000 – €
Ref. 370 – Àtic a Zona Centre
Contacte comercial: cial@catalanahabitatges.com
Tel. + 34 972 67 03 22

Àtic en zona centre de Figueres

Habitatges a Figueres

Figueres és la ciutat capital de la comarca de l’Alt Empordà. És el principal nucli urbà i el pol econòmic i comercial de l’Empordà.

És una de les ciutats més ben comunicades de l’Alt Empordà gràcies a la seva situació. Des de Figueres es pot arribar a la Costa Brava, a la muntanya o travessar la frontera cap a França en un interval no superior a la mitja hora.

Les principals vies de comunicació de Figueres són la línia ferroviària de Barcelona a Portbou, i la línia que connecta des de París fins a Figueres amb la xarxa de tren d’alta velocitat. Per carretera, disposa de  l’autopista AP-7 de Barcelona a la Jonquera, la carretera N-II de Barcelona a França i d’altres vies secundàries que connecten l’Alt Empordà amb el Pla de l’Estany, la Garrotxa i el Baix Empordà.

Catalana d’Habitatges Figueres som una agència immobiliària amb 40 anys d’experiència en el sector. Contacta amb nosaltres avui mateix i sol·licita més informació sense cap compromís. Ens avala una llarga trajectòria professional, la millor garantia per oferir una atenció personalitzada, transparent i discreta a tots els nostres clients.