166 m²| 4 Habitacions | 2 Banys

 

OPORTUNITAT!

Casa de poble moblada, en molt bon estat, situada al centre de Darnius. Habitatge amb moltes possibilitats per la seva situació, orientació, dimensions i característiques.

La casa està distribuïda en dues plantes. A la planta baixa es disposa la zona de dia, on es troba l’entrada amb llar de foc, cuina, bany i saló-menjador. També en aquesta mateixa planta, es troba un pati interior que li aporta lluminositat a tota la zona.

La primera planta disposa de la zona de nit, on es troba un hall distribuïdor, tres habitacions dobles, una habitació individual i un bany complet.

Darnius és una població amb tots els serveis per poder gaudir d’una vida còmoda i agradable. Esta situada a 15 quilòmetres de Figueres i a 50 quilòmetres de Girona. L’habitatge és ideal si treballes a Figueres, Girona o pobles del voltant.

 

Darnius, història, art i cultura

Darnius és un poble de la comarca de l’Alt Empordà amb història, art i cultura. Destaca per la producció de suro i per la ramaderia, amb fàbriques que tanta riquesa donaren al poble.

El terme municipal (34,79 km²) està envolat de natura, cobert de bosc d’alzines sureres i pins. Les terres de conreu de secà (oliveres, cereals i alguna vinya) ocupen gran part d’aquestes terres.

El poble és emplaçat a la dreta del riu Ricardell, a ponent de la plana empordanesa i als peus de les primeres muntanyes de les Alberes per un costat, i de les Salines, per un altre.

 

Més informació a Catalana d’Habitatges Figueres
No ho dubtis més! Contacta amb nosaltres avui mateix i sol·licita més informació sense cap compromís.
Referència  81 – Casa al centre del poble
Preu venda: 180.000,- €
Contacte comercial: cial@catalanahabitatges.com
Tel. 972 67 03 22