Magnífica casa unifamiliar al centre del poble de Navata de 390 m², construïts entre la planta baixa i la planta pis. A 3 minuts del camp de golf de Torremirona!

390 m² / 5 habitacions / 2 banys / 1 lavabo / Garatge de 90 m²

La propietat disposa d’una parcel·la de 1.130 m², totalment enjardinada i amb diferents arbres fruiters.

Distribució

La casa unifamiliar consta d’una sala d’estar-menjador, cuina-office, terrassa, 5 dormitoris, 2 banys, 1 lavabo, golfes, garatge de 90 m² i un gran magatzem en planta baixa preparat per a la construcció d’un apartament de convidats si es desitja.

Característiques

  • Calefacció de gasoil
  • Garatge per a 4 cotxes
  • Jardí privat
  • Llar de foc

 

Navata, un poble acollidor prop de Figueres

Navata és un poble de l’Alt Empordà, molt a prop de Figueres i del poble medieval de Besalú. El seu entorn està envoltat de grans camps de cereals, oliveres i pinedes, i la muntanya del Mont, que s’admira des de tot el terme municipal.

El poble conserva un petit nucli històric amb restes de l’antiga fortificació, amb les façanes d’algunes cases construïdes sobre ella. Les ruïnes del que va ser el castell de Navata se situen a 2 km del poble, des d’on es pot accedir només a peu.

Les principals activitats esportives que es poden fer a Navata són el golf i el tenis. També hi ha un SPA Ressort. La zona esportiva de Navata és un punt d’acolliment del Centre BTT Salines Bassegoda, amb molts serveis a la disposició dels ciclistes.

 

Més informació a Catalana d’Habitatges
Contacta amb nosaltres avui mateix i sol·licita més informació sense cap compromís.
Ref. 73 – Casa unifamiliar al centre del poble
Preu venda: 426.513 – €
Contacte comercial: cial@catalanahabitatges.com
Tel. 972 67 03 22