Els habitatges amb espais oberts a l’exterior s’han convertit en una de les opcions més demandades en els últims mesos per a aquells compradors que busquen una nova llar. Aquesta nova tendència està fomentant la creació de nous projectes d’arquitectura per construir espais amb més llum i amplitud que s’adaptin a un nou estil de vida. És a dir, disposar de la sala d’estar, del menjador i de la cuina conjuntament, convida a compartir aquests espais comuns i a conviure d’una manera més propera i confortable.

 

Quins altres avantatges ens ofereixen les cases amb espais oberts?

 

Sens dubte, el principal avantatge de les cases amb espais oberts és que fomenten la convivència entre els integrants d’un habitatge gràcies als espais comuns, però, alhora, ens permet fer les nostres tasques individuals sense necessitat d’aïllar-nos.

Pel que fa a l’aspecte arquitectònic, fomenten la fusió entre l’interior i l’exterior per gaudir de la llum natural, connectant el nostre pati o jardí des de qualsevol racó de l’habitatge.

Per a habitatges de pocs metres quadrats suposa una magnífica solució per eliminar barreres arquitectòniques, com les portes o les parets. Aquest aspecte aporta una sensació de més espai i amplitud i, alhora, un millor ambient més il·luminat i alegre. Tot l’espai guanya en uniformitat visual i amb la possibilitat de decorar-lo d’una forma més acollidora.

En definitiva, les cases amb espais oberts aporten més funcionalitat a l’habitatge. A més, permeten canviar la disposició del mobiliari a llarg termini per crear nous ambients i estils decoratius o diferenciar espais en l’habitatge.

Si estàs pensant a comprar un terreny a l’Alt Empordà per construir una casa a mida, a Catalana d’Habitatges t’ajudem perquè trobis el teu lloc ideal. Contacta amb nosaltres avui mateix i sol·licita més informació sense cap compromís. Ens avala una llarga trajectòria professional, la millor garantia per oferir una atenció personalitzada, transparent i discreta a tots els nostres clients.