Estàs pensant a comprar una casa per a reformar? O potser vols reformar el teu habitatge per a estar més còmode o construir un nou espai per ampliar les zones d’estar? Si estàs considerant alguna d’aquestes dues qüestions, el primer que necessites és establir un pla de renovació de la llar. Per començar a planificar una reforma de forma efectiva, és important comptar amb un equip de professionals perquè t’assessori cada pas.

 

Què cal saber abans de comprar una casa per a reformar

 

Tots sabem que la inversió necessària per comprar una casa antiga és més baixa que comprar un habitatge nou. Tot i això, la inversió també dependrà de l’estat de la construcció i de la seva mida.

Un dels principals avantatges d’una casa a reformar és que tens més llibertat per escollir la zona on vols viure. A més, pots comptar amb un equip de professionals immobiliaris a Figueres, arquitectes, decoradors… que t’acompanyaran durant tot el procés per ajudar-te en totes les gestions necessàries, així com per donar-te les millors idees per millorar la distribució de l’habitatge, obtenir els certificats d’eficiència energètica, o bé per aconsellar-te sobre la nova aparença de la teva llar.

Alhora, una casa antiga reformada es revalora amb el temps. Per tant, si estàs pensant a reformar-la per vendre-la en un temps, podràs compensar l’import invertit amb un clar augment en el valor de l’habitatge.

T’has decidit? T’agradaria viure en una casa de poble? A Catalana d’Habitatges disposem d’un ampli ventall de cases de poble a l’Alt Empordà en venda:

Casa de poble amb terreny a Sant Climent de Sescebes. Casa de poble, amb terreny de 88 m², situada a Sant Climent de Sescebes, Alt Empordà. La casa es distribueix amb tres plantes. A la planta baixa de l’habitatge trobem el rebedor, 1 bany, safareig, celler i 2 garatges. Tots els sostres d’aquesta planta estan construïts en ‘volta catalana’, una tècnica de construcció tradicional d’estil antic.

Casa pairal a El Far d’Empordà. Casa tipus ‘pagesia’ de 1.219 m² construïts en total, repartits de la següent manera:

  • 415 m² de quadres, 449 m² d’habitatge, 355 m² d’antiga granja.
  • Disposa d’un terreny de 2.000 m² aproximadament, amb unes vistes espectaculars de la comarca. Pou d’aigua propi.

Contacta amb nosaltres avui mateix i sol·licita més informació sense cap compromís.

Contacte comercial: cial@catalanahabitatges.com Tel. + 34 972 67 03 22