Catalana d’Habitatges som una agència immobiliària amb més de 35 anys d’experiència en el sector. Disposem d’una variada oferta en venda i lloguer de pisos, cases, locals i terrenys a tota la zona de L’Alt Empordà, principalment a Figueres.

Hem creat aquest blog per poder ajudar-vos i saber que és el que realment us interessa a l’hora de comprar un pis o de canviar de casa, per això us demanarem que deixeu els vostres comentaris, preguntes, i que ens digueu que us agradaria llegir, o sobre quins temes voleu obtenir més informació i així poder crear publicacions que siguin realment interessants.

A les properes publicacions, ens centrarem a donar-vos a conèixer les propietats destacades en venda o lloguer, però també difondrem temes d’interès i novetats sobre el sector immobiliari, així com informació sobre el nostre territori, l’Alt Empordà.

 

Els nostres Serveis

 

  • Intermediació i comercialització en compravendes, tant d’immobles de particulars com d’entitats bancàries.
  • Comercialització de promocions d’obra nova.
  • Intermediació i comercialització en lloguers, tant d’immobles de particulars com d’entitats bancàries.
  • Venda directa de parcel·les per a la construcció de cases unifamiliars.

Si està interessat en algun dels nostres productes i/o serveis, contacti amb nosaltres sense compromís. Ens avala una llarga trajectòria professional, la millor garantia per oferir una atenció personalitzada, transparent i discreta a tots els nostres clients.

Ens trobaràs a la nostra oficina d’atenció al centre de Figueres (a 50 metres del Museu Dalí). Estem oberts al públic de dilluns a divendres de 09.00 h. a 13.00 h. i a les tardes de 16.00 h a 20.00 h. Dissabtes de 10:00 h. a 13:00 h. També podeu contactar amb nosaltres per telèfon al +34 972 67 03 22 o mitjançant el formulari de la nostra pàgina web, des de la qual, podeu veure tots els nostres immobles i sol·licitar tota la informació que necessiteu.