Si cerques una propietat d’inversió, un pis propietat d’un banc pot ser la millor opció per a tu. Els pisos de bancs estan disponibles amb un descompte, i sovint, pots obtenir un bon rendiment a la teva inversió. En aquesta entrada del bloc t’explicarem els avantatges i els inconvenients perquè surtis de dubtes i escullis la millor opció per a tu.

L’avantatge de comprar pisos de propietat del banc

El procediment de venda dels pisos de bancs no és tan diferent del de la compra d’un habitage o un pis entre particulars; simplement és un procés burocràtic una mica diferent. El més important és comptar amb un bon agent immobiliari a Figueres que conegui el mercat i et pugui assessorar correctament.

Quan parlem d’avantatges, el primer que ens ve al cap és el preu. Normalment, aquests immobles es venen a un preu molt més baix que els que ofereixen els particulars. Això passa perquè els bancs intenten vendre’ls com més aviat millor i, per tant, estan disposats a fer un descompte. Com a resultat, el procés de compra és molt més senzill i ràpid.

A més, els pisos de bancs tendeixen a oferir bones oportunitats de finançament, estan exempts de comissió i els terminis d’amortització de la hipoteca es poden allargar significativament.

Si cerques una forma rendible de crear una cartera d’inversions sense haver de gestionar-ho tot tu mateix, aquesta pot ser la solució ideal. La inversió en béns immobles residencials es considera un dels tipus d’inversió més segurs.

En resum, comprar un pis o casa propietat d’un banc té tant avantatges com desavantatges. El més important és comptar amb un agent immobiliari API a Figueres al teu costat. Confia en Catalana d’Habitatges per trobar els millors pisos de bancs per invertir a Figueres.