Les cuines obertes són tendència en el disseny d’interiors. Compartir les estades de la casa ofereix solucions flexibles per crear espais amb diferents propòsits i aporten més il·luminació a l’habitatge.

Avui dia són una alternativa funcional en els pisos petits, però també es poden crear per donar una nova sensació d’amplitud i modernitat.

Com integrar les cuines obertes al nostre habitatge?

Les cuines integrades en espais diàfans s’han consolidat com una de les opcions més habituals de les cases modernes.

Una de les principals raons d’aquests nous dissenys està en el fet que les cuines no solament funcionen com un lloc on cuinar, sinó que també poden fomentar la socialització amb els altres i entretenir-se.

Una cuina oberta ens permet connectar amb les diferents estades de la casa. Per això, molts fabricants ja presenten cuines en les quals la transició entre cuina i l’àrea de saló és pràcticament imperceptible.

De vegades ens podem trobar amb un espai únic que comparteix saló, menjador i cuina però que de vegades resulta difícil d’harmonitzar mitjançant la decoració.

Amb la finalitat d’obtenir que totes aquestes estades tinguin aquesta sensació d’apertura i equilibri, s’integren cuines a l’espai amb materials com el vidre, la ceràmica o la fusta.

És important recordar que haurem de decorar totes les estades amb els mateixos colors i materials. Així, podrem aconseguir l’equilibri esperat i aportar aquesta idea de continuïtat entre els espais.

Finalment, també podrem delimitar espais mitjançant el color de la paret o el revestiment del sòl, que marqui una mica la diferència de l’espai en el qual estem però sense descurar la continuïtat visual a escala general.

A Catalana d’Habitatges Figueres comptem amb més 35 anys d’experiència en el sector immobiliari dedicats als nostres clients des de 1978.

Disposem d’una variada oferta de pisos i cases de lloguer a Figueres. Consulta’ns i troba el teu habitatge ideal!