Magnífica finca rústica en venda a Cantallops

 
Magnífica finca rústica en venda a Cantallops (a 23 Km. de Figueres direcció França) amb una superfície construïda de 352 m². Es compon de: 4 dormitoris, bany, lavabo, cuina amb llar de foc, sala d´estar-menjador, sala polivalent, garatge i celler. Disposa de calefacció de gasoil. Té un terreny de 716 m² amb pou d’aigua. També disposa d’un paller annex a l’habitatge principal.

Preu de venda 275.000 – €.

La planta baixa hi ha una gran sala d’estar-menjador, la sala de cuina amb llar de foc, 2 dormitoris i el bany. La primera planta, que té accés a una terrassa amb grans vistes, es distribueix amb la sala polivalent, 2 dormitoris i el lavabo. A la segona planta trobem el terrat, amb unes vistes panoràmiques que arriben fins al mar.

Annex a l’habitatge principal trobem el paller, el celler amb la seva prensa i tines, les quadres, etc.

El terme municipal de Cantallops, municipi de la comarca de l’Alt Empordà, posseeix una extensa reserva forestal, principalment d’alzines sureres. S’estén pel vessant meridional del Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera.

El nucli del municipi nucli està agrupat entorn l’església i les restes d’un castell medieval.

Una carretera local comunica el poble de Cantallops amb l’N-II de Barcelona a França, uns 2 km al sud de la Jonquera. Al poble de Cantallops s’agafa un camí que porta al veïnat de Requesens, del municipi de la Jonquera.

 

Característiques generals

  • 4 habitacions
  • 1 bany + 1 lavabo
  • Calefacció de gasoil
  • Garatge per a 1 cotxe
  • Superfície construïda: 352 m²
  • Terreny: 716 m²

 

Més informació a Catalana d’Habitatges
Referència 79 – Cantallops

Preu: 275.000 – €
Contacte comercial: cial@catalanahabitatges.com
Tel. 972 67 03 22