Per triar amb èxit el nostre futur habitatge cal considerar, primerament, el nostre pressupost, però també altres qüestions relacionades amb la seva ubicació, dimensió o l’orientació de l’immoble.

Així mateix, analitzar, i parar a pensar la nostra zona ideal de cases i pisos a Figueres on volem viure és primordial. En definitiva, hem de considerar aspectes relacionats amb el nostre estil de vida, situació laboral i possibles noves perspectives de futur (per si volem fer obres, ampliar espais, etc.) dins el nou habitatge.

Comprar un habitatge nou o de segona mà?

Hi ha persones que es decanten per comprar un habitatge nou sobre plànol, però hem de considerar que no sempre és fàcil escollir aquesta opció. Cal tenir present que la disponibilitat de disposar del nou habitatge no sempre és immediat i, per tant, haurem d’esperar un temps per entrar a viure fins que l’edifici estigui construït.

Així doncs, què et convé triar? Un habitatge de segona mà o d’obra nova?

Consells per triar les característiques principals del nostre nou habitatge

1. Serveis i equipaments disponibles tant interns, com externs. Disposa de garatge particular, piscina comunitària o traster? És a prop dels serveis públics de transport? A quina distància estan les botigues o àrees de supermercat? És a prop de les escoles?

2. Qualitat dels acabats.
3. Despeses de manteniment de subministraments: llum, aigua i gas.
4. Certificat d’eficiència energètica. L’habitatge ja disposa de certificat de qualificació energètica. Quins tràmits o requisits calen per obtenir-lo?
5. Ubicació de l’habitatge. Preferim viure en un lloc cèntric, en una zona residencial o en una zona aïllada?

En definitiva, si tot i així encara tens dubtes, recorda que sempre pots comptar amb el nostre consell professional per ajudar-te a decidir. Pots posar-te en contacte amb nosaltres al telèfon +34 972 67 03 22 o email cial@catalanahabitatges.com