Coneixes quines són les millors fórmules per a vendre el teu habitatge? El mercat immobiliari és competitiu i per aquest motiu és important destacar sobre la resta per a atreure a compradors. Els serveis que ofereix un professional immobiliari et poden ajudar a vendre la teva casa d’una forma més ràpida i eficient mitjançant tècniques de màrqueting i publicitat per a atreure a compradors potencials. Per exemple, una de les tècniques de màrqueting més innovadores del moment és la del Home Staging.

La importància del Home Staging per a vendre el teu habitatge

Quan decidim posar el nostre habitatge en venda, sovint oblidem la importància de preparar-lo i presentar-lo adequadament per a atreure a futurs compradors. Encara que ja existeixin certes fórmules per a millorar el nostre habitatge abans de posar-lo en venda, com fer reformes o bé abaixar el preu per a destacar-lo enfront de la competència, no sempre són garanties per a atreure a potencials compradors.

Actualment, un dels enfocaments més innovadors per a vendre un habitatge és aplicar les eines que ens ofereix el Home Staging, és a dir, preparar l’habitatge abans de posar-lo en escena perquè llueixi més atractiu i vendre’l de forma més ràpida i al millor preu.

L’objectiu del Home Staging és millorar la presentació d’un habitatge perquè el comprador potencial trobi espais còmodes i acollidors quan el visiti.

El primer aspecte que emfatitza el Home Staging és la despersonalització de l’habitatge per decorar-lo de nou amb elements o espais neutres, ja que això ajudarà a persuadir a possibles compradors i farà que també agradi a un major nombre de persones perquè puguin imaginar com seria viure-hi.

Per tant, aquesta tècnica es centrarà a ordenar, netejar i harmonitzar els espais de la teva llar per a seduir al comprador i destacar l’habitatge enfront de la competència. Això pot incloure la reparació de desperfectes, pintar les parets o canviar alguns mobles o accessoris perquè, en general, l’habitatge sembli més atractiu i ofereixi més calidesa.