El Nadal ja és aquí i, a Catalunya, es celebren els tradicionals mercats de Nadal on s’exposen els nombrosos productes típics d’aquesta festivitat.

Catalunya és una regió que compta amb moltes tradicions pròpies, de les quals es fa gala quan arriben aquestes dates.

 

El Nadal a Figueres

Ja en ple mes de desembre, trobareu els carrers de Figueres ja engalanats amb les llums de Nadal i bullits de gent de tota la comarca, les balconades de cases amb un Papà Noel penjat i els pessebres. També hi trobareu un dels mercats més famosos i tradicionals de les comarques gironines: el Mercat de Nadal de Figueres.

Si passegeu per la Rambla de Figueres, hi trobareu un pessebre gegant i les casetes de fusta del Mercat de Nadal, amb una decoració especialment nòrdica i amb els productes més tradicionals de la zona: torrons, embotits, tions, avets, decoracions de pessebre, pessebres, etc.

Paral·lelament al Mercat, també es gaudeix d’un gran ventall d’activitats de dinamització amb tallers infantils de música i pintura.

Com a novetat d’aquest Nadal 2018, l’Ajuntament de Figueres i l’Associació Comerç Figueres recuperarà la pista de gel situada a la plaça Josep Pla, del 6 de desembre al 6 de gener de 2019.

La inauguració del Mercat de Nadal es celebrarà el proper dissabte 1 de desembre de 2018. Us esperem a Figueres amb tota la família per gaudir de les festes de Nadal!

Mercat de Nadal de Figueres

Del 30 de novembre de 2018 al 5 de gener de 2019
Lloc: La Rambla de Figueres
Horari: d’11h a 14h i de 16:30h a 20:30h i el 24 de desembre d’11h a 13h