Parcel·les en venda al centre del poble de Vilabertran, a 3 minuts de Figueres!

Els treballs d’urbanització es troben totalment finalitzats i les parcel.les disposen de tots els serveis (aigua, llum i gas).

Superfícies: entre 152 m2 i 350 m2.

Preus: entre 50.000 € i 99.000 €.

A cada parcel.la es pot construir una casa de 220 m2 aproximadament (entre planta baixa, planta primera i sota-coberta).

Vilabertran

Vilabertran és un petit poble prop de la ciutat de Figueres de 2,29 km 2 d’extensió, a l’Alt Empordà. Tots els edificis antics de Vilabertran són fets amb pedra calcària, oferint una lluminositat especial i bellesa al poble.

El nucli urbà s’amplia amb el monestir de Santa Maria de Vilabertran, una de les canòniques medievals millor conservades de Catalunya. El poble de Vilabertran s’estén a llevant del monestir.

Per Vilabertran passa la carretera C-252 de Figueres a Garriguella, i des d’on s’uneix a l’N-260, en direcció a Portbou.

El més destacat a Vilabertran i voltants

A Vilabertran se celebra cada estiu La “Schubertiada“, que ofereix obres i cançons del compositor vienès Franz Schubert, representades per intèrprets reconeguts a tot el món.

Prop de Vilabertran trobem Vilatenim, una entitat de població del municipi alt-empordanès de Figueres. Hi destaca la Casa a Palol de Vilatenim, una masia de planta baixa que forma part de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i la Casa Avinyó, una antiga casa unifamiliar convertida en restaurant.
Consulta’ns i t’assessorarem per trobar el terreny o parcel·la que cerques.

A Catalana d’Habitatges som especialistes en la venda de terrenys i solars. Més informació sobre les Parcel·les en venda a Vilabertran al nostre web.

Contacte amb nosaltres per email: cial@catalanahabitatges.com o bé truca’ns al telèfon +34 972 67 03 22.