Parcel·les en venda amb possibilitat de construir cases unifamiliars

 

Pau és un municipi de la comarca de l’Alt Empordà. S’estén al llarg de la conca del riu Muga, pels vessants meridionals de la serra de Rodes.

Com d’altres municipis veïns (Vilajuïga, Palau-saverdera o Selva de Mar) Pau està envoltat d’un entorn natural privilegiat, a peu del Parc Natural del Cap de Creus i del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

La situació de les parcel·les en venda converteixen aquest espai en un lloc ideal on viure.

Les parcel·les, de 400 m² aproximadament, ofereixen la possibilitat de construir cases unifamiliars d’uns 240 m² entre planta baixa i planta pis.

La seva ubicació, integrada dins la zona antiga del poble, és ideal per famílies. Disposen de tots els serveis propis del municipi (zones infantils, comerços, etc.) i estan al costat de les escoles.

Construeix la teva pròpia casa a Pau. Carrers recentment asfaltats, amb totes les comoditats i serveis, i en un magnífic entorn natural!

A Catalana d’Habitatges Figueres comptem amb gairebé 40 anys d’experiència en el sector immobiliari dedicats als nostres clients.

Si voleu fer cap consulta sobre els terrenys podeu adreçar-vos al nostre email: cial@catalanahabitatges.com o bé al telèfon 972 67 03 22.

Catalana d’Habitatges
Referencia: Parcel·les de Pau , C/ Migjorn
Preu: 88.000,-€ – Terreny
Contacte comercial: cial@catalanahabitatges.com
Tel. 972 67 03 22