Triar els paviments d’exterior no sempre és senzill, sobretot quan hem d’escollir entre diferents tipus material per al sòl de la nostra terrassa o jardí.

Quin tipus de paviments d’exterior triaries per a la terrassa o jardí de casa?

Hi ha tantes opcions de materials per pavimentar la terrassa que segur que no saps quin triar. Aquí tens alguns sòls d’exterior que, a més de pràctics, embelliran qualsevol sòl de terrasses o jardins.

T’agradaria conèixer quins són els millors materials d’exterior per als sòls de la terrassa?

Sòls d’exterior de fusta

Si optes en posar el sòl de la terrassa amb fusta, obtindràs una solució molt estètica i confortable.

Sintètica o natural, la fusta és un material molt resistent a les pluges i canvis climàtics. Però és important que tinguis present que la fusta requereix un manteniment més continuat, sobretot si es tracta de fusta natural.

Ceràmica, perfecta per a sòls més humits

La ceràmica és una de les opcions més triades per als sòls d’exterior. És molt resistent als canvis de temperatura i de fàcil manteniment i neteja.

Podem triar entre diversos tipus de sòls ceràmics: sòl de fang, gres porcellànic o gres normal.

Pedra natural, inalterable a la meteorologia

La pedra natural és un dels materials més respectuosos amb el medi ambient i visualment molt agradable. És un material de fàcil manteniment i gran durabilitat.

Ja coneixes alguns dels millors materials d’exterior més recomanats per embellir la teva terrassa o jardí. Amb quin et quedes?