Vols ampliar l’espai del teu habitatge sense fer obres o donar més llum al saló? Doncs pren nota dels següents colors de moda per pintar les parets de casa!

 

Colors de moda per canviar l’aspecte de casa sense fer obres

Els colors de moda per als interiors de casa marquen tendència cap a tons brillants i forts.

 

Colors per al dormitori

El dormitori és un dels espais més relaxants de la casa. Si prefereixes optar per tonalitats més intenses per crear un ambient més acollidor, el pots pintar de blau klein, vermell bordeu o violeta.

En cas de tenir una habitació poc lluminosa i amb pocs metres, combina el color més intens amb el blanc, aconseguiràs un aspecte més fresc. Si a més vols elevar el sostre visualment, el pots pintar d’un color més clar que les parets.

 

Colors per al saló

Si disposes d’un saló ampli, pots integrar els elements més voluminosos pintant-los d’un sol color. Per exemple, un moble gran o una llibreria, pintades del mateix color que la paret.

Pots triar pintar una paret, o tot el saló, amb algun d’aquests colors de tendència: rosa millennial, taronja papaya, porpra, verd sàvia o verd blavós.

 

Colors per a la cuina

Tens una cuina petita i poc lluminosa? Doncs opta per pintar el sostre! Aportaràs un toc d’amplitud i frescor pintant amb colors de tendència com són el groc cúrcuma, mostassa, el taronja o el verd.

El tipus de pintura més utilitzada per a interiors és la plàstica. Disposes d’una gran varietat de colors i acabats: mat, brillant o setinat. Per al bany i la cuina, pots usar pintura sintètica. És més resistent, ja que aguanta en zones més exposades al frec o els cops.

Foto creada prr katemangostar