Promoció d’habitatges en venda a Avda. Marignane, 24 Figueres (Girona).

A un pas del centre i amb tots els serveis al voltant, t’espera aquest conjunt residencial amb 36 habitatges a la teva disposició, tots amb una plaça d´aparcament inclosa. També hi ha la possibilitat de traster i un local comercial en planta baixa.

En aquest magnífic espai, trobaràs habitatges de 2 dormitoris. Tots amb cuina equipada, sistema de climatització i acabats de gran qualitat.

Etiqueta E en emissions: 42 kg CO₂/m² any.

Etiqueta G en consum: 251 kg CO₂/m² any.

La immillorable orientació dota de gran lluminositat les estances de l’habitatge i converteix aquesta promoció en un luxe al teu abast a Figueres.

Situades a tan sols 5 minuts del Teatre-Museu Dalí, els habitatges disposen de tots els serveis i infraestructures necessaris . Alhora, gaudeixen de la privacitat i tranquil·litat necessàries que els confereix la zona residencial en la qual es troben.

A 42 quilòmetres de Girona, la seva posició geogràfica i estratègica converteixen la capital de la comarca de l’Alt Empordà en un important centre de comunicacions dotat de gran accessibilitat. Per carretera, en ferrocarril o amb tren d’alta velocitat, Figueres exerceix de capital cultural i turística de la zona i disposa d’un destacat nus de comunicacions que la converteixen en porta d’entrada i parada obligada per a viatgers i turistes que entren o surten de la Península.

Veure promoció d’habitatges en venda a Figueres disponibles de Servihabitat.

Contacte comercial
cial@catalanahabitatges.com / Tel. + 34 972 67 03 22

Viure a Figueres

Figueres és el municipi que exerceix de capital de la comarca de l’Alt Empordà a la província de Girona. La seva activitat econòmica es basa en el sector terciari, principalment gràcies al desenvolupament del turisme. El principal reclam turístic de la ciutat és el Teatre-Museu Gal·la Salvador Dalí, on es mostra un ampli ventall d’obres del pintor. Compta amb béns culturals d’interès nacional com el castell de Sant Ferran, la Torre Gorgot i l’església fortificada de Vilatenim.

Contacta amb Catalana d’Habitatges i t’informarem. Consulta’ns sense cap compromís. No esperis més! Gaudeix ara de la teva nova llar!