El mercat immobiliari demanda habitatges en perfecte estat. Vendre un habitatge no és un procés senzill. L’elevada competència que existeix amb nombrosos habitatges seminous o antics en venda, requereix diferenciar-se de la resta.

La primera impressió d’un habitatge és decisiva a l’hora de prendre una decisió.

Si necessitem vendre a un preu determinat, hem de tenir present que fer determinades millores ajudarà a revalorar-lo. És a dir, un habitatge en perfecte estat, ajudarà a vendre’l de forma més ràpida i efectiva.
 

Millora la qualitat dels interiors

 

Sòls i parets

El sòl i les parets són la primera carta de presentació. Pot ocórrer que els colors o el tipus de sòl no t’agradin o no estiguin en les millors condicions.

Per deixar-los perfectament preparats, podem optar per pintar les parets de colors neutres. En el cas del sòl, optar per sòls a bon preu com els ceràmics, d’un color neutre i amb un format clàssic, per exemple, quadrat. El resultat pot ser molt interessant, oferint una sensació de netedat, claredat i de fàcil manteniment.
 

Arregla desperfectes

Arregla tots els detalls que estiguin en mal estat: endolls que no funcionen, aixetes mal col·locades o que degoten, poms de portes ratllades o amb esgarrapades, mobles de cuina en mal estat, etc.
 

Cuina i banys

La cuina i el bany són dues estades importants en l’habitatge. És habitual que siguin els tipus d’estades que més impacte causen a primera vista. Invertir en la millora del mobiliari, sanitaris o electrodomèstics, revalorarà immediatament el seu valor i confiança.
 

Aïllament de finestres

Millorar l’aïllament de l’habitatge també és un aspecte fonamental per diferenciar-se. És important que portes i finestres siguin de qualitat i estiguin preparades per aïllar tant el fred com la calor. Si l’habitatge disposa de sortida a una terrassa, podem optar, per exemple, per tancaments d’alumini o PVC.