Terreny en venda al centre d’Espolla

Terreny en venda al centre d’Espolla, municipi de la comarca de l’Alt Empordà, per a la construcció d’habitatge privat. La parcel·la compta amb un entorn i unes vistes molt agradables, envoltada de vinyes.

La grandària del terreny és de 120 m². Les dimensions edificables són 81 m², tant per a la planta baixa com per a la planta primera. En total, es poden construir com a màxim 162 m². L’àrea destinada per al pati o jardí es pot aproximar entorn els 27 m².

terreny en venda terreny en venda  terreny en venda terreny en venda

Gran oportunitat per ubicació!

Espolla es troba en el cor del Paratge Natural de l’Albera, prop del Cap de Creus, la Costa Brava i les seves platges.

La ubicació de la propietat disposa de totes les comunicacions necessàries. Espolla se situa prop de Figueres, Perelada, la Costa Brava, així com de la frontera amb França. Els aeroports més propers són Girona, Perpignan i Barcelona.

Més sobre el municipi d’Espolla…

El poble d’Espolla està situat en el vessant meridional de la serra de l’Albera i forma gran part de la vall d’Orlina. Els seus pics més alts són el puig dels Pastors i el pic de Sallafort.

El paratge Natural de l’Albera és el seu racó més significatiu, amb paratges de gran interès natural i històric, amb diversos dòlmens repartits pel territori.

La població també destaca amb l’església de Sant Jaume o el castell d’Espolla.

A Espolla, se celebra la fira de l’Oli i l’Olivera.

Més informació: Catalana d’Habitatges Figueres
Preu venda 30.000 – €
Contacte comercial: cial@catalanahabitatges.com
Tel. + 34 972 67 03 22

Contacta amb nosaltres avui mateix i sol·licita més informació sense cap compromís. Ens avala una llarga trajectòria professional, la millor garantia per oferir una atenció personalitzada, transparent i discreta a tots els nostres clients.

Catalana d’Habitatges Figueres som una agència immobiliària amb més de 35 anys d’experiència en el sector. Disposem d’una variada oferta en venda i lloguer de pisos, cases, locals i terrenys a tota la zona de L’Alt Empordà, principalment a Figueres.