Els hàbits de compra estan canviant i molts propietaris estan decidint vendre el seu habitatge per a comprar una casa de poble que els permeti disposar de pati o jardí amb espais més amplis. Si estàs pensant a vendre el teu habitatge i atreure compradors i vols obtenir una bona rendibilitat, pots reformar certs espais per millorar la seva imatge i qualitats. Reformar un habitatge i deixar-lo a punt per a vendre’l ajudarà a revaloritzar-lo amb algunes reformes molt efectives.

 

Aspectes a millorar per atreure compradors d’un habitatge i posar-lo en venda

 

La finalitat de reformar un habitatge és atreure a un major nombre de compradors potencials i també obtenir més rendibilitat en la venda. A Catalana d’Habitatges et volem ajudar en aquest aspecte, però també durant tot el procés de venda del teu habitatge.

Per aquest motiu, avui et volem explicar alguns aspectes a considerar per atreure compradors.

 

Canviar els sanitaris del bany

 

Comencem amb les reformes del bany, ja que, com és lògic, cal actualitzar-lo periòdicament perquè estigui com nou. Per exemple, unes reformes molt econòmiques però a la vegada efectives en aquest espai són canviar els WC, els lavabos, les aixetes i fins i tot substituir la banyera per un plat de dutxa.

 

Utilitzar materials de qualitat

 

Utilitzar bons materials és, sense dubte, un bon factor d’atracció pels futurs compradors. Pots reemplaçar tots aquells elements que estiguin en mal estat per materials nous i de qualitat, com per exemple els accessoris, els miralls o mobles de bany.

Si aquesta opció et resulta un increment en el pressupost d’inversió que supera el límit disponible, també pots optar per canviar els paviments de l’habitatge amb materials més assequibles i també pintar les parets.

També és important presentar l’habitatge el més buit possible perquè el comprador s’imagini com podria fer ús dels espais d’una casa o un pis, al seu gust.

 

Millorar la il·luminació

 

La il·luminació natural d’un habitatge és un altre dels aspectes que més valora un comprador. En aquest cas, si cal augmentar la il·luminació natural de l’habitatge es poden substituir els envans per parets de vidre. A més, els espais semblaran més amplis i aconseguirem fotografies més atractives.