Comprar un habitatge és una de les decisions més importants que realitzem durant la nostra la vida. La inversió que realitzaràs és a futur, així que és molt important determinar certs factors com la ubicació o la superfície de l’habitatge,  sobretot si tens fills o família.

Consells abans de comprar un habitatge

Primer haurem d’estar preparats en disposar de l’import a invertir, almenys el 20% respecte al preu de compra de l’habitatge. Quan tinguem el pressupost definit, la millor opció és confiar la recerca del teu habitatge a un professional immobiliari a Figueres per a orientar-te en cada moment abans de formalitzar la compra.

Quina distribució et convé?

Pot semblar una pregunta superficial, però comprar un habitatge que et permeti fer modificacions o reformes més endavant pot ser una excel·lent opció. A més, et pot permetre a revaloritzar el teu habitatge en un futur.

Habitatge nou o de segona mà?

Sí, és una pregunta que genera molts dubtes i inquietuds. La resposta la dicta el teu pressupost. L’avantatge dels habitatges nous és que sabem que no han estat habitats anteriorment i que, per tant, estan en bon estat.

D’altra banda, els habitatges usats són una quimera, tot i que et pot permetre fer els ajustaments o reformes necessàries per fer-los més confortables.

Rendibilitat econòmica

La rendibilitat econòmica és molt important quan decideixes comprar un habitatge, és a dir, conèixer tot respecte al tipus d’hipoteca a escollir, el deute i fins quant pots pagar.

Zona i comunitat

Les comoditats dels equipaments urbans de la zona, el transport, el supermercat, els veïns, etc. són aspectes a valorar abans de comprar un habitatge. En cas que la decisió sigui complexa, pots optar per aquella que et faci sentit més segur.

Si has de comprar un habitatge, a Catalana d’Habitatges Figueres t’ajudem en la recerca. Contacta amb nosaltres avui mateix i sol·licita més informació sense cap compromís. Ens avala una llarga trajectòria professional, la millor garantia per oferir una atenció personalitzada, transparent i discreta a tots els nostres clients.