Encara que la contractació d’una assegurança de la llar no és obligatòria a l’hora de comprar un habitatge, si és important conèixer els beneficis que podem obtenir per a prendre una decisió, en funció de les necessitats i expectatives que tinguem.

A continuació et presentem els principals beneficis de contractar una pòlissa de la llar.

Avantatges de l’assegurança de la llar per a protegir el teu habitatge


Un dels aspectes principals a considerar és comptar amb una assegurança de Responsabilitat Civil per a protegir el patrimoni davant possibles riscos. Amb una assegurança de la llar, podràs cobrir qualsevol incident comú, com per exemple un incendi, un trencament de canonades, goteres o una inundació a causa d’una aixeta mal tancada.


Pots garantir la cobertura del contingut de la teva llar sobre qualsevol de les teves pertinences com a mobles, electrodomèstics, joies o altres objectes d’especial valor.


També podràs obtenir cobertura per a objectes robats fora del teu habitatge, sempre que siguin objectes que estiguin en la teva llista del contingut de la llar dins la teva pòlissa d’assegurança.


Una pòlissa de la llar cobreix la part corresponent a les estructures de l’habitatge com a sòls, parets, sostres, xarxa elèctrica i canonades.


I, finalment, podràs disposar d’un bon servei d’assessorament i una atenció ràpida i segura davant qualsevol mena de reparació que necessitis.


Tot i que aquest aspecte és menys comú, alguns tipus d’assegurances poden incloure la disponibilitat de trasllat d’ambulància per al titular de la pòlissa i els seus familiars.


Si la teva finalitat és comprar un habitatge per a llogar, hi ha pòlisses que cobreixen l’import de la renda per impagament i garanteixen el cobrament del lloguer. També es podria incloure la reclamació de desperfectes causats per l’inquilí.


Recordar-te que, si decideixes contractar una pòlissa de la llar multirisc, és fonamental que assignis el valor correcte corresponent al continent i contingut. Així, en cas de sinistre, podràs rebre la cobertura econòmica necessària per a reconstruir o arreglar el teu habitatge.