Donada la seva importància en el camí cap a la lluita contra el canvi climàtic, els criteris sostenibles han adquirit un paper fonamental en els immobles d’obra nova.

Els habitatges sostenibles són aquells que tracten de minimitzar al màxim el seu impacte sobre el medi ambient, i que tenen com a objectiu optimitzar els recursos i materials al llarg de la seva vida útil, des de la construcció fins al seu consum diari.

Segons un estudi recent, dut a terme per Solvia i Fotocasa, el criteri principal a l’hora de comprar un immoble d’obra nova és l’eficiència energètica, tant per l’estalvi econòmic que suposa en l’àmbit personal com pel menor impacte mediambiental que caracteritza als immobles d’obra nova.

Els aspectes que més destaquen segons les preferències dels nous compradors són l’aïllament tèrmic, un bon sistema de ventilació, equips eficients de calefacció i il·luminació, sistemes d’estalvi d’aigua i electrodomèstics eficients amb etiqueta energètica.

Per què triar un immoble d’obra nova?

Optar per un immoble d’obra nova ofereix múltiples avantatges:

  1. Tranquil·litat: Sovint, aquestes construccions es troben en zones menys transitades,
    oferint un entorn més pacífic i relaxant.
  2. Ser el primer resident: Això no només proporciona una sensació d’exclusivitat sinó també la possibilitat de personalitzar l’espai des del principi.
  3. Millora de la qualitat de vida: Gràcies a l’ús de tecnologies avançades i materials de qualitat, aquestes llars ofereixen un alt nivell de confort i eficiència energètica.
  4. Materials i acabats d’alta gamma: Les noves construccions sovint incorporen materials i detalls de luxe, aportant un aspecte modern i sofisticat.
  5. Normativa: Aquestes edificacions estan dissenyades per complir amb les últimes normatives de construcció, garantint la seguretat i l’eficiència energètica.

A Catalana d’Habitatges comptem amb una llarga trajectòria en la comercialització de promocions d’obra nova a Figueres. Oferim a tots i cadascun dels nostres clients un procés professional, segur i efectiu. Ens avala una llarga trajectòria professional amb una atenció personalitzada, transparent i discreta per a tots els nostres clients.