Catalunya és un dels territoris del sud d’Europa més idonis per invertir en el sector immobiliari. El mercat immobiliari a Catalunya continua sent un dels més dinàmics i atractius a Europa.

No obstant això, invertir en el sector immobiliari amb èxit és una qüestió que cal fer-la amb seny, ja que triar com, on i en quin tipus d’immoble invertir, és clau. Per aquesta raó, avui us volem donar alguns tips per emprendre una inversió de la manera més encertada.

 

Recomanacions per invertir en el sector immobiliari

 

Invertir en un habitatge residencial

 

Enguany, invertir en un habitatge residencial és una de les opcions més rendibles del mercat, ja que la inversió en habitatge per a lloguer està a l’alça, sobretot en les ciutats més grans de comarca, com és el cas de Girona o Figueres.

 

Valorar les característiques de la zona i l’habitatge

 

La zona on comprar un habitatge a Figueres és fonamental. Sobretot, és important valorar la proximitat de l’habitatge a zones de serveis com col·legis, centres de salut, espais d’oci, així com la proximitat de transport públic i els accessos en carretera.

D’altra banda, cal pensar sobre les característiques de l’habitatge perquè siguin atractives al llogater, com poden ser la distribució, el nombre d’habitacions, la calefacció o aire condicionat, els acabats..

I finalment, escull la millor hipoteca després de consultar amb diferents entitats bancàries. Actualment disposem d’un gran ventall d’opcions al mercat. Per tant, recorda negociar bé les condicions per assegurar-te que s’adapta al màxim a les teves necessitats.

Si has de comprar un habitatge, a Catalana d’Habitatges Figueres t’ajudem en la recerca. Contacta amb nosaltres avui mateix i sol·licita més informació sense cap compromís. Ens avala una llarga trajectòria professional, la millor garantia per oferir una atenció personalitzada, transparent i discreta a tots els nostres clients.

Més informació: Api.cat