Estàs plantejant-te posar en venda el teu habitatge? Tens dubtes sobre quina és la millor època per a vendre el teu habitatge ràpidament? Si ets el propietari d’un habitatge és aconsellable que coneguis quins són els millors mesos per a vendre el teu habitatge i aconseguir una venda efectiva el més aviat possible. Així i tot, cal que tinguis en compte que la venda d’un immoble també depèn de diversos factors com poden ser la zona de la propietat, el tipus d’immoble, el perfil del comprador o preu de l’habitatge.

Aquestes són algunes de les qüestions:

Els millors mesos per a comprar un habitatge són els mesos previs a l’hivern, és a dir, entre l’estiu i la tardor. L’estiu sol ser una bona època per a cercar pis, ja que la majoria de les compres de pisos es fan a la tardor. A més, després de l’estiu, el mercat de compravenda sol tenir una pujada de preus, sobretot els d’obra nova.

Un altre factor decisiu és que els bancs estan més disposats a oferir hipoteques durant els mesos posteriors a les vacances d’estiu. En el darrer trimestre de l’any les entitats bancàries ofereixen millors condicions de finançament per a cobrir objectius. Per això, els mesos de setembre i octubre són els millors per a demanar una hipoteca.

Amb tot i això, recorda que aquests factors són bastant generals i que, per tant, no sempre es compleixen al cent per cent. De fet, la venda d’un habitatge pot ocórrer en qualsevol època de l’any, però si és cert que hi ha mesos que són millors, com també al gener per raons fiscals.

Si vols vendre el teu habitatge, pots optar a comparar els preus dels habitatges de la zona tu mateix/a, o bé demanar ajuda a un professional immobiliari. Recorda que una agència immobiliària a Figueres disposa d’un coneixement profund tant del mercat com de la zona o població on està situat l’habitatge per aconseguir una venda eficaç i amb rapidesa.

A Catalana d’Habitatges establim relacions sòlides amb els nostres clients que ens permeten aconseguir els millors resultats possibles. Pots contactar amb nosaltres avui mateix!

Contacte comercial: cial@catalanahabitatges.com / Tel. + 34 972 67 03 22