¿Necessites vendre el teu habitatge d’una forma eficient i a un preu competitiu de mercat? La compravenda d’un habitatge és una tasca que requereix conèixer els drets i deures de cadascuna de les parts implicades. Per tant, confiar la gestió de la venda del teu habitatge a un professional immobiliari és la millor solució per a orientar-te en els diversos requeriments necessaris de forma adequada.

Si estàs pensant a vendre el teu habitatge pren nota de les següents raons per confiar la venda del teu habitatge a una agència immobiliària.

  • Coneixement del perfil del comprador. Un agent immobiliari és expert en la captació de possibles compradors interessats en funció de les característiques particulars d’un habitatge.
  • Experiència de negociació sobre el preu de venda d’un habitatge segons les exigències del mercat.
  • Un agent immobiliari també aporta la seva experiència en la preparació de l’habitatge per a la venda. Com a bon professional, assessora al propietari sobre com preparar la imatge d’un habitatge perquè sigui atractiu al mercat i potenciï al màxim les seves característiques positives.
  • Dona resposta al comprador sobre qualsevol mena de dubte o pregunta durant tot el procés de compra. Un agent immobiliari aporta arguments de valor sobre els avantatges de la compra d’un habitatge, d’acord amb les necessitats del comprador.
  • Coneixement de la zona o població de l’habitatge en venda. En cas que el comprador sigui estranger o provingui d’una altra comarca o ciutat, l’agent immobiliari dóna resposta a les característiques de la zona o població, accessibilitat en els diferents mitjans de transport, etc.
  • Ús d’eines de màrqueting i difusió de la propietat en venda per potenciar l’atractiu de l’habitatge.
  • Coneixement sobre les qüestions contractuals i documentació necessària en la compravenda d’un habitatge.
  • Agilitat en el temps de venda d’una propietat. Mantenir una propietat en venda durant molt de temps pot arribar a ser un factor desfavorable per a la seva compra. És a dir, com més temps passi des de la seva posada en venda, més desfavorable serà la seva imatge i el seu preu de mercat.